Jump to content

Question

Posted

Folosesc shoutbox-ul de pe weblafke.sx, când încerc să scriu un mesaj, mă întreabă "Are you sure ?" Dau confirm și nu se întâmplă nimic.

Folosesc IPB 4.1.8

3 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted
On 04/06/2016 at 4:33 PM, JusT. said:

Folosesc shoutbox-ul de pe weblafke.sx, când încerc să scriu un mesaj, mă întreabă "Are you sure ?" Dau confirm și nu se întâmplă nimic.

Folosesc IPB 4.1.8

Nu stiu de cine e facut Shoutbox-ul de pe webflake dar e facut prost. Are ft multe buguri care apar in functie de versiunea ipb pe care o ai si mai ales daca si aia e nulled. Va sfatuiesc sa folositi chatbox-ul care imita ft bn vechiul shoutbox :) In caz ca vrei il gasesti tot acolo la ei

• Upvote 1

• 0
Posted
5 hours ago, v!Ber said:

Nu stiu de cine e facut Shoutbox-ul de pe webflake dar e facut prost. Are ft multe buguri care apar in functie de versiunea ipb pe care o ai si mai ales daca si aia e nulled. Va sfatuiesc sa folositi chatbox-ul care imita ft bn vechiul shoutbox :) In caz ca vrei il gasesti tot acolo la ei

Merge perfect, mersi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.