Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am aceasta problema dupa cum scrie in titlul topicului am gradul de administrator pe forumul meu personal - Nu este host free - Domeniu .com - Licenta IPB .

Dar atunci cand intru intr-un topic sau ori ce fel de chesti din acp ma retrimite la loc pe index .

Am in control panel - Public_html - UNDE SE AFLA INDEXUL

Si public_html/forum unde se afla IPB .

Precizez ca pana acum a functionat foarte foarte bine totul dar de aseara dintr-o data sa stricat totul .

Posted (edited)
9 minutes ago, Needless said:

e de la webhost , am incercat si eu acuma la cineva acu jumatate de ora sa instalez ipb , de la 0 , am instalat si bum acceias probleme .

Exact asa am facut si eu , am avut forum de peste 600 de membri si peste 2.000 de topicuri , din pacate am un staff incompetent si am fost nevoit sa reinstalez ipb .. Iar acum sa am surpriza ca ... am aceasi problema . Am trimis ticket o data la cei de la firma de host . Au zis ca trimit ticket la Cpanel - Acum am revenit cu alt tichet au zis ca trimit la tehnicieni ..

Edited by sedativ123
Posted
3 minutes ago, sedativ123 said:

Exact asa am facut si eu am avut forum de peste 600 de membri si peste 2.000 de topicuri si din pacate am un staff incompetent si am fost nevoie sa reinstalez ipb .. Iar acum sa am surpriza ca ... am aceasi problema . Am trimit ticket o data la cei de la firma de host . Au zis ca trimit ticket la Cpanel - Acum am revenit cu alt ticket au zis ca trimit la tehnicieni ..

Singura problema e de la ei , am incercat sa ajut pe cineva cu acceias problema , am dat vina prima data pe platforma, am instalat platforma de la 0 pe alt director ,si acceias problema , 100 % e de la webhosting .

• Upvote 1
Posted

De la ce firma avea hostul ?

Just now, Needless said:

Singura problema e de la ei , am incercat sa ajut pe cineva cu acceias problema , am dat vina prima data pe platforma, am instalat platforma de la 0 pe alt director ,si acceias problema , 100 % e de la webhosting .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.