+Andrei T. Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Salut, sunt administrator pe forumul for-gaming.ro si eu ma ocup de design-ul forumului. Astept niste pareri de la voi indiferent daca sunt rele sau bune. Va astept sfaturile. Link Forum: http://for-gaming.ro/forum/ Aveti acces sa vedeti tot forumul, dar sunt unele lucruri care apar doar celor logati, pentru ca ar arata urat daca ar aparea si la guest(butonul pentru profil din stanga sus). Index-ul nu este facut de mine.
DeNyS. Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Nu imi place logo-ul; se poate și mai bine. Acel bars cu „sign, create account”, ai putea să-l muți pe nav-ul unde este homeforum etc. Meniul pe dreapta, profilul, imi aduce aminte de unitchamp. Ceva mai original? Temă făcută din bucăți.
+Andrei T. Posted April 17, 2016 Author Report Posted April 17, 2016 Logo-ul nu este facut de mine. Acel bar nu-l mut Ce meniu pe dreapta? Daca te referi la Link-uri Utile, acolo sunt pur si simplu niste link-uri.
DeNyS. Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 On 4/17/2016 at 8:30 PM, Alkatraz said: Logo-ul nu este facut de mine. Acel bar nu-l mut Ce meniu pe dreapta? Daca te referi la Link-uri Utile, acolo sunt pur si simplu niste link-uri. Expand "Profil in sidebar"; unde gasesti avatarul si cele 2 link-uri.
+Andrei T. Posted April 18, 2016 Author Report Posted April 18, 2016 Acela pentru guest, eu nu am mai vazut. A fost ideea mea, oricum daca te loghezi nu este nimic acolo inafara de hook-uri, am facut un buton cu hover. Daca vrei iti faci un cont.
+Needless Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Culoarea care ai aleso la tema e praff e foarte urata ! Border la logo serios ? Ar trebui sa schimbi topic and replies , ia mult din spatiu subforumurilor .
+Andrei T. Posted April 18, 2016 Author Report Posted April 18, 2016 On 4/18/2016 at 8:18 AM, Needless said: Culoarea care ai aleso la tema e praff e foarte urata ! Border la logo serios ? Ar trebui sa schimbi topic and replies , ia mult din spatiu subforumurilor . Expand 1.Asta este, mie imi place. 2.Am zis si mai sus ca nu eu am facut logo-ul. 3.Imi place asa cum arata acum.
+HazZaRD Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Mie personal imi place si tema si index-ul Felicitari pentru ele si succes in continuare
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now