GRETZKY Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 (edited) Salut ! As dori si eu sa stiu cum pot sa inlocuiesc un userbar cu altul. Acum este pus acesta : si as dori sa il inlocuiesc cu unul de genu asta : Scuzati reclama.. Edited April 21, 2016 by GRETZKY
DeNyS. Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Poți să iei codurile din altă temă și să le modifici pe tema actuală la care lucrezi. Când schimbi codurile, vezi să le schimbi cum trebuie, că o să-ți dea eroare. Anyway. //** Ce văd in prima poză, este tema PA. Ok. Din câte am văzut, ei au făcut acel meniu de la 0. Poți șterge acel cod din „globalTemplate”, trebuie doar să-l cauți. Și după să adaugi chestiile pe care le vrei tu. Chestiile din al-2-lea SS, le poți lua ușor din altă temă și să-i dai „copy / paste”. Te pot ajuta eu, dacă vrei. Dă-mi PM și o să te ajut !
+BebeGFX Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Nu iti recomand sa te apuci de modificat pe tema aceea daca nu ai suficiente cunostinte.
Alexandru C. Posted April 22, 2016 Report Posted April 22, 2016 Te ajut eu prostule , cauta-ma azi pe teamspeak-ul meu. 1 a lot of bla bla bla...
GRETZKY Posted April 22, 2016 Author Report Posted April 22, 2016 Am ban ... 8 hours ago, Şhobo said: Te ajut eu prostule , cauta-ma azi pe teamspeak-ul meu. Am ban vorbeste sa mi se dea unban si intru..
GRETZKY Posted April 24, 2016 Author Report Posted April 24, 2016 Puteți da lock am rezolvat mulțumesc .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now