DjCSRazvy. Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 Salut , am si eu o problema la butoanele din header , am adaugat codu' acesta : <li id='nav_linkone' class='left'><a href='LINK REDIRECT'>NUME BUTON</a></li> sub "</if>" si deasupra lu' </foreach> in globalTemplate .. si uitati cum imi apare :3 IMAGINE : http://imgur.com/X86FXR9 Oare dc ? , am gresit ceva ?
+Andrei T. Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 Te referi ca apare forums asa sau ce? 1
DjCSRazvy. Posted April 27, 2016 Author Report Posted April 27, 2016 14 minutes ago, Alkatraz said: Te referi ca apare forums asa sau ce? nu man , uitate la GAMECP SERVER apare de 3 ori .. si eu l-am pus odata , asta e problema
+Andrei T. Posted April 27, 2016 Report Posted April 27, 2016 5 hours ago, DjCSRazvy. said: nu man , uitate la GAMECP SERVER apare de 3 ori .. si eu l-am pus odata , asta e problema Scuze...n-am observat. Da-mi codul la meniul tau. 1
DjCSRazvy. Posted April 28, 2016 Author Report Posted April 28, 2016 REZOLVAT . a fost o erroare la tema, mersi.
+Needless Posted April 29, 2016 Report Posted April 29, 2016 2 hours ago, Couraje said: Eu zic că ar trebui să daţi tc Ce sunt posturile astea ? tot cu tc ? nu se va da niciun tc, poate va mai fii si alta persoana cu acceias problema , sau aproape la fel , ce va cere raspuns .
Couraje Posted April 29, 2016 Report Posted April 29, 2016 Just now, Needless said: Ce sunt posturile astea ? tot cu tc ? nu se va da niciun tc, poate va mai fii si alta persoana cu acceias problema , sau aproape la fel , ce va cere raspuns . Da dar se poate uite la topic sau creea la altul uitete avem şi Search aşa că.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now