Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nupreas bun la explicat dar nare cum s-a nuti mearga, ca sal schimbi tre sa urmezi pasi astea 

Intri in FTP / forum / public / style_images / tema ta care vrei s-a schimbi Avatarul deffault / dai mai injos la profile / iar acolo ai asa 7 file in  care scrie la prima :

-> commentAction.gif

-> default_large.png

-> default_thumb.png

-> female.png

-> index.html

-> male.png

si -> mystery.png

ei stergi fisierul default_large.png si pui imaginea dorita (pur si simplu tragi imagine in locul unde ai sters tu acel default_large) si dupa ce ai bagat imaginea dorita redenumesti imaginea respectiva in default_large.png 
ex : eu bag o imagine cu numele : 5263w2537125362ghdsg.gif s-au  .png asa ei eu voi apasa o data pe imaginea asta si dupa 5-6 sec. voi apasa dinnou si voi redenumi imaginea in default_large.png si gata ;).

Edited by Athos 2.0
Posted
2 hours ago, Athos 2.0 said:

Nupreas bun la explicat dar nare cum s-a nuti mearga, ca sal schimbi tre sa urmezi pasi astea 

Intri in FTP / forum / public / style_images / tema ta care vrei s-a schimbi Avatarul deffault / dai mai injos la profile / iar acolo ai asa 7 file in  care scrie la prima :

-> commentAction.gif

-> default_large.png

-> default_thumb.png

-> female.png

-> index.html

-> male.png

si -> mystery.png

ei stergi fisierul default_large.png si pui imaginea dorita (pur si simplu tragi imagine in locul unde ai sters tu acel default_large) si dupa ce ai bagat imaginea dorita redenumesti imaginea respectiva in default_large.png 
ex : eu bag o imagine cu numele : 5263w2537125362ghdsg.gif s-au  .png asa ei eu voi apasa o data pe imaginea asta si dupa 5-6 sec. voi apasa dinnou si voi redenumi imaginea in default_large.png si gata ;).

Nu te complica nu e ce spui tu .

Făi aşa 

ACP -> System Settings -> Members TAB -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars -> Îl pui pe No .

Dacă te-am ajutat +1 terog

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.