Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ca sa nu va mai explic mai bine va dau o poza daca o puteti rezolva va multumesc foarte mult si aveti +1 de la mine ->

Snapshot_2016-04-30_105526.png

Serios fratilor m-am saturat pana acum am avut o gramada de comunitati si toate s-au dus, la asta care am lucrat cel mai mult si asta s-a dus drq scuzati lmb dar m-am saturat s-a stau sluga la altii , si am zis s-ami fac propria comunitate si acum cand am facut si eu o amarata de comunitate .tk gata se duce toata munca mea ca drq degeaba ! 
Daca puteti so rezolvati va multumesc daca nu bag picioru ma las de IPB si gata :(((( .

Posted (edited)

Ai primit flood pana cand ti.a cazut baza de date, am patito si eu... ai host de la hostinger 

poftin, poate te ajuta asta: http://stackoverflow.com/questions/12553606/anti-flood-ddos-in-php

Astepti 24 de ore si isi revine sau poti sa ii faci un back up la baza de date si sa o instalezi pe alt webhost unde poti lucra in siguranta ( ceva cu protectie anti flood mai ridicata)

Edited by Xep
  • Upvote 1

Posted (edited)

Pai nu stiu cum sa fac back-up la hostinger si ns cum s-a bag protectie anti flod mai ridicata :( 

Edited by Athos 2.0
Nu le am cu engleza nu pricep o iota din ce zice acolo
Posted

daca vrei sa faci un back up add Y!M: xep_cs sau iti explic in pm, dar nu cred ca vei intelege  ( pe mes iti trimit direct poze pe cand in pm nu voi sta sa le incarc pe imgur, dureaza prea mult)

• Upvote 1

Posted (edited)
On 29.04.2016 at 2:55 PM, Soundler^ said:

In afara de hostinger nu mai sunt hosturi fara plata !
Sau daca sunt imi zice cineva ?

ba mai sunt :)) scuze de reclama forumgratuit :D cauta, s-au 000Webhos . 
Si + de asta nu miai fost de nici un ajutor doar ai pus o intrebare stupida ;) !

Daca team ajutat +1 =)))

Edited by Athos 2.0
  • Downvote 1
Posted
4 minutes ago, Athos 2.0 said:

ba mai sunt :)) scuze de reclama forumgratuit :D cauta, s-au 000Webhos . 
Si + de asta nu miai fost de nici un ajutor doar ai pus o intrebare stupida ;) !

Daca team ajutat +1 =)))

forum gratuit nu e hosting normal da 000webhost e acelasi hostinger !

• Downvote 1
Posted

Daca ai de gand sa continui cu acest host de rahat, comunitatea va pica la cel mai slab flood.

Daca vrei sa faci ceva calumea, iti recomand ceva de la BTS / Krond

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.