+leonardo23 Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Buna PCT !a din a De curand am sters Aplicatia Shoutbox si acum daca vreau sa il reinstalez da eroarea asta: Fatal error: Call to a member function announcement() on null in/home/bgamingr/public_html/admin/applications_addon/other/shoutbox/sources/classes/library.php on line 397 Versiunea mea de ipb este 3.4.6 Iar forumul este b-gaming.ro ,daca inca functioneaza e din cauza ca vreau sa mearga si am dezinstalat shotboxul pana ma ajutati... Mentionez ca am incercat sa reuploadez shoutboxul(doar partea din admin,aia din public am lasat-o pe cea veche) ,si tot la fel face. Mentionez ca daca nu se poate rezolva as vrea alte scripturi de chat pentru ipb 3.4.6 . Multumesc,si sper ca ma puteti ajuta.
+leonardo23 Posted April 30, 2016 Author Report Posted April 30, 2016 52 minutes ago, Needless said: Ai dat recache la skin ? Nu cred cum dau recache la skin ?Dar parca stiu ca ma dat...
+Şucăr Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 31 minutes ago, leonardo23 said: Nu cred cum dau recache la skin ?Dar parca stiu ca ma dat... AdminCP > Look & Feel > Look & Feel > Template tools > Recache Skin Sets si dai recache la tema folosită. Dacă e dăi şi rebuild, daca tot nu merge după ce dai recache. 1
Soare Cristian Gabriel Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Intră în: AdminCP > Look & Feel > Look & Feel > Template Tools (http://prntscr.com/a4hvdg) Rebuild Master Skin Data - Rebuild HTML - Rebuild CSS - Rebuild Replacements Recache Skin Sets - Select a skin set < All Skin Set > Dă rebuild la cele de mai sus și spune-mi dacă a mers. 1 2
+leonardo23 Posted May 1, 2016 Author Report Posted May 1, 2016 (edited) 20 hours ago, Soare Cristian Gabriel said: Intră în: AdminCP > Look & Feel > Look & Feel > Template Tools (http://prntscr.com/a4hvdg) Rebuild Master Skin Data - Rebuild HTML - Rebuild CSS - Rebuild Replacements Recache Skin Sets - Select a skin set < All Skin Set > Dă rebuild la cele de mai sus și spune-mi dacă a mers. Nu a mers nustiu ce avea la mai multe aplicatii facea asa cred ca era de vina platforma...Oricum acum reinstalez forumul cu alta platforma sa vedem poate nu mai da la fel. Edited May 1, 2016 by leonardo23
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now