brocuofficial Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Scuzati categoria unde a fost pus topicul meu, nu am gasit alt undeva sa.l pun, decat pe aria IPB 3.4.x Deci as dori, daca se poate sa ma ajute cineva cu experienta in IPB 3.4.x, cu crearea unui forum, sa fie fondator cu mine, si sa ne dezvoltam in lumea gaming-ului.. Daca cineva se ofera PM, multumesc. 1
+Şucăr Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 Salut, Aici postezi intrebari / probleme legate de forum-ul tau, in nici un caz asa ceva. Si daca vrei sa iti faci un forum IPB, cauta un tutorial pe internet cum se instaleaza, este foarte usor. Succes.
brocuofficial Posted April 30, 2016 Author Report Posted April 30, 2016 5 minutes ago, Şucăr said: Salut, Aici postezi intrebari / probleme legate de forum-ul tau, in nici un caz asa ceva. Si daca vrei sa iti faci un forum IPB, cauta un tutorial pe internet cum se instaleaza, este foarte usor. Succes. Eu stiu foarte multe despre IPB si cum se instaleaza :)), dar imi caut partener.. 1
+Şucăr Posted April 30, 2016 Report Posted April 30, 2016 2 minutes ago, brocuofficial said: Eu stiu foarte multe despre IPB si cum se instaleaza :)), dar imi caut partener.. Atunci nu te-ai exprimat corect, ai spus ca vrei ajutor. Nevermind, nu este locul potrivit aici, incearca sa-ti faci un topic AICI ( cred ca e mai ok acolo )
brocuofficial Posted April 30, 2016 Author Report Posted April 30, 2016 Just now, Şucăr said: Atunci nu te-ai exprimat corect, ai spus ca vrei ajutor. Nevermind, nu este locul potrivit aici, incearca sa-ti faci un topic AICI ( cred ca e mai ok acolo ) Ok, mersi.. 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now