Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, ma numesc Simon Petre, am 15 ani, ma pricep in gaming si forumuri si locuiesc in Timisoara.

Dupa cum spune si titlul am nevoie de un utilizator care ma poate ajuta la configurarea unui panel.

Nu am venit sa fac reclama, sau alte tampenii care nu sunt pe masura. Am vazut ca aveti un panel si un server deosebit si as avea nevoie de un panel, nu vreau unul wow, vreau unul clasic, am tot instalat doar trebuie configurat iar eu nu am oameni necesari.

Am si eu un server in comunitate, merge foarte bine, ne descurcam, nu e de mult on, doar de 7 zile si ne merge foarte bine doar ca avem nevoie urgenta de acest panel.

Adresa de Yahoo: petre_mada27

Adresa de Facebook: https://www.facebook.../petre.madalyn1

Site: forum.2gb.ro / rpgpanel.2gb.ro / 2gb.ro

Pentru configurarea lui pot oferi gradul de Premium pe forumul meu, un set design ( la alegere ) si foarte multa reputatie, m-am gandit sa ofer bani, dar sa vad daca iasa treaba buna poate ma razgandesc si cel ce mi-a facut poate primii un paysafecard de 25 de lei.

Multumesc,

O zi buna si plina de bucurie,

Cu respect , echipa @2gb.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.