Cobra104 Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Salut Pctroubleshooting am o problema, prietenul meu a vrut sa faca niste tab-uri la Register si nush ce a facut si au aparut asa, http://imgur.com/iD91Dgr Problema este in felul urmator nu stiu de unde sa modific acele butoane, sa le fac gen cum scrie Nick;password etc. Si nu poti sa te inregistrezi pentru ca nu sunt completate.
+BebeGFX Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Acelea se numesc custom profile field si se modifica din: Members, apoi te duci la Custom Profile Field si acolo ai mai multe functii. In partea din dreapta ai un cerc taiat ( cu rosu ), daca apesi pe acela, poti sa stergi acel field si ai tot acolo un creion, daca apesi pe el, poti edita acel field. Prietenul tau, nu a setat bine casuta pentru acel field, daca apesi pe creion, iti vor aparea mai multe functii si ca sa modifici acolo la nick si ala, trebuie sa selectezi de la : Field Type, text input, pentru a putea adauga tu un nume si sa functioneze inregistrarea. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now