Kazemir Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Salut , am si eu tema Darkrage, si ma chinui de ceva timp sa pun opacity la categorii , footer, si hook-uri . Tema este: Darkrage 02 . Ma poate ajuta cineva ? Chiar nu reusesc si nu este ca alte teme prin content ca sa modific. La content abea pun background.
+COOLPIX Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 17 minutes ago, Kazemir said: Salut , am si eu tema Darkrage, si ma chinui de ceva timp sa pun opacity la categorii , footer, si hook-uri . Tema este: Darkrage 02 . Ma poate ajuta cineva ? Chiar nu reusesc si nu este ca alte teme prin content ca sa modific. La content abea pun background. link forum?
Kazemir Posted May 19, 2016 Author Report Posted May 19, 2016 (edited) Just now, O'Neill said: link forum? Nu vreau sa fac reclama .. www.forum.reality-gaming.ro Edited May 19, 2016 by Kazemir
+COOLPIX Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 1 hour ago, Kazemir said: Nu vreau sa fac reclama .. www.forum.reality-gaming.ro frate mai bine schimba tema, sau creeaza-ti una personal dupa bunul plac.
Kazemir Posted May 19, 2016 Author Report Posted May 19, 2016 Aia este tema de la agamers, scuza-ma am uitat sa o pun default la cea care lucrez, ma poti ajuta acum ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now