dexter69 Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 Salutare PCT , am o problema cu avatarele. Am setat sa fie rezolutia 150x300 , merge formatul png , toate bune si frumoase si cand pun avatarul nu merge , la cam toti de pe forum se intampla asta , am cautat mai multe intrebari de genu pe site dar nu am gasit una sa ma ajute in intregime. Va ros sa explicati ca la tot prostu(mie) pt ca uneori nu inteleg. Si mai am o intrebare . Pot schimba sistemu de profil , adica in loc sa imi fie in parte dreapta asa , sa imi fie pus pe bara sau in alta parte , mai elegant , nu asa. Multumesc anticipat.
Alexandru C. Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Salut, Legat de prima problema , in ce sens nu merge ? Ce eroare iti da atunci cand incerci sa schimbi avatarul ? 1 a lot of bla bla bla...
dexter69 Posted May 31, 2016 Author Report Posted May 31, 2016 adica totul este setat corect , iar cand incarc un avatar sau adaug un link pentru avatar , apare fix asa
Alexandru C. Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 Salut, Tin sa cred ca este un bug de la skin , incearca sa te uiti pe fiecare din aceste topicuri si sa vezi daca rezolvi ceva , daca nu lasa un reply aici. http://pctroubleshooting.ro/search/?type=all&q=problema+avatare 1 a lot of bla bla bla...
dexter69 Posted May 31, 2016 Author Report Posted May 31, 2016 (edited) deja am luat la cautare peste jumatate din topicuri , de la jumate incolo deja nu mai au sens. singurul topic pe care lam gasit cu acceasi problema a fost asta ,dar nu are raspuns. daca este un bug de la tema o pot rezolva? Problema rezolvata! Pentru cei ce inca cauta raspuns > system > system seting > general seting , linkurile sa fie scrise coresc , la mine era uplaod in loc de upload. Topicul ramane deschis pentru raspuns la cealalta intrebare Edited May 31, 2016 by dexter69
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now