Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bunaseara , sunt aici cu o cerere micuta. As vrea sa stiu cum sa editez chestia asta alba -

XkdcEwg.png

Acolo cand dau sa fac un topic sau sa dau reply , imi apare casuta alba si nu vad iconitile alea. Pe alte forumuri apar iconitile si

apare negru , sa vezi si tu ce scrii. Gen aici -

pEPRaig.png

Daca ma puteti ajuta , va multumesc din suflet.

Cordiale si pacifici salutari, 

(c) Stalker - Leader IPB Community

Posted

Acolo unde este spatiu de scris , am rezolvat , dar la iconitile alea cu 'Allign Center , BBCode , Remove Format' si toate alea inca sunt albe si nu le pot vedea.

Posted

E3BcE4v.png 

Nici nu vad ce iconite apas , ajutati-ma va rog. Si inca ceva daca se poate , stiti cumva daca se poate sa am gradu-l de Moderator si sa am accesele

full ACP ? Am incercat sa imi pun Moderator la Primary Group si sa imi pun Fondator la Secondary Group dar tot nu merge. Ajutati-ma va rog.

Posted

Inlocuiesti setul de imagini al temei respective ( mai simplu ) si muta imaginile tale importante folosite ale temei in setul de imagini nou.

Este imposibil sa nu mearga daca ai pe secundar Fondator, de ex: eu am fondator pe secundar si membru la primar si am acces full acp. Poate nu este bifata casuta : Can acces ACP?, du-te la grupul respectiv si verifica.

Posted

Cu gradu-l am rezolvat , iar la tema inca n-am reusit. Nu inteleg ce vrei sa spui , daca ai putea , sa iti dau grad si sa imi rezolvi tu , as aprecia mult.

Daca doresti grad , add me : y_olexu@yahoo.com

Posted

Nu am nevoie de grad, este ceva usor:

Te duci in Look and feel, apesi pe tema respectiva, edit skin settings si ai acolo : Use image directory?.

Daca ai seturi de imagini ale altor teme, le poti incerca pe acelea daca nu, descarca tu un set de imagini si dai import in tema respectiva. Apoi iti muti tu default_large si tot ce mai ai tu nevoie din setul de imagini vechi in cel nou.

Posted (edited)
23 minutes ago, BebeGFX said:

Nu am nevoie de grad, este ceva usor:

Te duci in Look and feel, apesi pe tema respectiva, edit skin settings si ai acolo : Use image directory?.

Daca ai seturi de imagini ale altor teme, le poti incerca pe acelea daca nu, descarca tu un set de imagini si dai import in tema respectiva. Apoi iti muti tu default_large si tot ce mai ai tu nevoie din setul de imagini vechi in cel nou.

Am rezolvat , i luv you. Multumesc din cel mai mult suflet , ti-as da gradu-l Administrator dar nu pot =]] Bafta , se poate da t/c. Multumesc mult.

Am alta problema acum , avataru-l default , chiar daca am pus altu-l , nu apare cel care am pus eu. In ftp dau VIEW/EDIT si imi arata ca e ala de mine , pe forum arata altu. *

*EDIT : La images set am pus 'master' si apare no-avataru-l pus de mine , dar iconitile sunt albe ca inainte , in rest toate imaginele sunt bune cand postez , nu au nici un fel de bug , doar ca n-au no-avataru-l ala care vreau eu , ajutati-ma va rog.

Edited by © STALKER

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.