© STALKER Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 (edited) Bunadimineata PCT-orilor , as avea o intrebare de pus , cum fac sa schimb interfata aia de mai jos , adica sa apara gender si inimioara si toate alea. Edited June 2, 2016 by © STALKER
+COOLPIX Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 50 minutes ago, © STALKER said: Bunadimineata PCT-orilor , as avea o intrebare de pus , cum fac sa schimb interfata aia de mai jos , adica sa apara gender si inimioara si toate alea. lasa link forum
© STALKER Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 Care forum ? Forum meu [ www.game-stars.ro/forum ] forumu-l de unde am luat poza aia este [ www.darkrage.net ] Cum imi apare mie : Cum vreau sa imi apara :
Alexandru C. Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Salut, Este de la tema darkmind la care a lucrat foarte mult @HaLoGeK si nu vrea sa o vada pe toate forumurile chiar daca unii si-au bagat deja nasul. a lot of bla bla bla...
© STALKER Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 45 minutes ago, Alexandru C. said: Salut, Este de la tema darkmind la care a lucrat foarte mult @HaLoGeK si nu vrea sa o vada pe toate forumurile chiar daca unii si-au bagat deja nasul. Pai eu am editato in unele parti.
+COOLPIX Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 29 minutes ago, © STALKER said: Pai eu am editato in unele parti. Stalker mai bine, creazati o tema personal sa fie deosibita de celelalte comunitati...
© STALKER Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 25 minutes ago, O'Neill said: Stalker mai bine, creazati o tema personal sa fie deosibita de celelalte comunitati... Nu stiu cum , adica , nu prea stiu html si c++. Daca m-ar ajuta cineva , as aprecia mult , sau macar sa mi se explice. 1
+COOLPIX Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 7 minutes ago, © STALKER said: Nu stiu cum , adica , nu prea stiu html si c++. Daca m-ar ajuta cineva , as aprecia mult , sau macar sa mi se explice. nui nimik complicat ca sa creez o tema personala, doar trebuie rabdare si fantazie(idei)...
© STALKER Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 Just now, O'Neill said: nui nimik complicat ca sa creez o tema personala, doar trebuie rabdare si fantazie(idei)... Pai cum fac , imi explici ? Ma refer la chestiile baza gen cum incep s-o fac etc.
+COOLPIX Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 12 minutes ago, © STALKER said: Pai cum fac , imi explici ? Ma refer la chestiile baza gen cum incep s-o fac etc. uite aici gasesti totul pentru a edita o tema dupa bunul plac... http://pctroubleshooting.ro/topic/18678-tutorial-skinning-ipb-31-32-33-34/ daca team ajuta pune +1
© STALKER Posted June 2, 2016 Author Report Posted June 2, 2016 4 minutes ago, O'Neill said: uite aici gasesti totul pentru a edita o tema dupa bunul plac... http://pctroubleshooting.ro/topic/18678-tutorial-skinning-ipb-31-32-33-34/ Aha , cand o sa am mult timp , ma apuc de facut una , multumesc mult , se poate da t/c
Alexandru C. Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 44 minutes ago, © STALKER said: Nu stiu cum , adica , nu prea stiu html si c++. Daca m-ar ajuta cineva , as aprecia mult , sau macar sa mi se explice. Salut, Pentru a crea un skin pentru un website trebuie sa inveti cele doua limbaje de baza , html si css nu c++. Ti-a dat stalker mai sus un tutorial de baza care te poate ajuta. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now