Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, 

Voi trece direct la subiect. Acum o saptamana eroare BSOD dupa care am incercat sa reinstalez windows-ul. Eroare BSOD in momentul in care incerca sa reinstaleze windowsul. Nu conteaza eroarea BSOD pentru ca de fiecare data era diferita. Am incercat urmatoarele:

1. ram - am incercat cu 3 placute de ram, 2, 1, pe fiecare slot, si alt ram nou care sigur merge
2. sa scot placa video si sa folosesc placa video integrata
3. sa folosesc alt hard
4. am schimbat inclusiv firul de la hdd la mb
5. am incercat cu o alta sursa
6. am scos toate firele de pe placa de baza (usb, sunet front, etc) am lasat placa de baza cheala cat sa functioneaze
7. am deconectat inclusiv perifericele (am lasat tastatura, dar a fost testat si cu alte tastaturi)

Aveam o teorie ca placa de baza e stricata si am fost la service. In urma diagnosticarii au spus ca placa de baza este stricata, si astfel am schimbat placa de baza dupa care aceleasi BSOD-uri.

1. placa de baza noua
2. am facut aceleasi teste de mai sus... BSOD

Vreau sa mai precizez ca sistemul a mers 8 luni de zile dupa care a inceput cu BSOD. Am o saptamana si se pare ca nimeni nu stie ce este gresit. 

Sper sa aveti si voi cateva idei.
Multumesc.

Posted

CONVERSATII

Alexutzuu Alex Ai cautat codul erori BSOD

Alexandru Ababei da. spune ca are prob de management-ul ramului dar am testat cu alt ram si inclusiv alta placa de baza, sau sunt erori generaliste de genul irq or less, stackbuffer overrrun, pagefull, etc.

Alexutzuu Alex Bun tu ai testat cu alta placa de RAM dar inainte sa testezi te-ai uitat putin si la configuratia placi de baza sa vezi daca iti suporta acel RAM ,frecventa si restul...???

Alexandru Ababei Alexutzuu Alex da. achizitionarea noii placi de baza a fost facuta dupa ce am analizat componentele pe care le am disponibile. placa de baza suporta aceste placute de ram ddr3 1333mhz

Alexutzuu Alex Te-ai gandit sa schimbi si furnizorul care face aceste placute de RAM ...din ce am citit ca ai incercat ...eu iti propun si un bios reset poate sunt aduse modificari bios-ului...Din ce spui de eroriile din BSOD sunt erori de RAM

Alexandru Ababei Alexutzuu Alex asa este. erorile de bsod sunt legate de ram in general, totusi. pe vechea placa de baza (care acum tin sa cred ca nu este stricata) am facut update de bios. si erau aceleasi erori BSOD

Alexandru Ababei Esti de acord daca aceasta conversatie o voi pune si pe un forum? ca sa cuprind cat mai multe intrebari?

Alexutzuu Alex Hmmm posibil si din cauza asta...Dar ce versiuni de Windows ai incercat te-ai gandit sa incerci si Linux Live sa vezi cum se comporta...Da sunt de acord nici o problema

Alexutzuu Alex Ai incercat sa faci un test asupra placutelor de RAM sa vezi daca prezinta erori...

Alexandru Ababei Alexutzuu Alex am incercat win 7, 8, 8.1, original 8.1 (trial) si cam atat, aceleasi bsod-uri. nu am incercat un linux dar mi-a trecut prin cap sa vad macar cum se comporta. am incercat cu memtest, cei de la service au facut si ei cateva teste la ram, ramul este perfect. as dori din nou sa precizez ca am testat si cu un ram care este sigur functional.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.