+Şucăr Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Salut, am luat si eu o tema si vreau sa o editez, dar nu stiu de unde as putea face asta. Prima problema, cum pot sterge asta ? A doua, cum pot sterge Premium de sus, si sa modific meniul ala? poza Multumesc. Edit: Meniul ăla l-am modificat, dar la Premium nu am reuşit. Ştiam că e un hook vip members, am căutat peste tot, nu e. Aştept o soluție, mersi. La fel şi la prima problemă.
Ștefan A. Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Global template, cauți premium. boardindextemplate cauți bun venit. Și aia cu logo-ul evoplay, cauți imgur în css. 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Şucăr Posted June 14, 2016 Author Report Posted June 14, 2016 6 hours ago, AlexandruS said: Global template, cauți premium. boardindextemplate cauți bun venit. Și aia cu logo-ul evoplay, cauți imgur în css. Mersi fain. +1.
Ștefan A. Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 era greu, doar e tema făcută de mine. Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now