Jump to content

Samsung ar putea renunta la Android


Recommended Posts

Au mai existat tot felul de astfel de zvonuri de-a lungul timpului, alimentate de fiecare data de o noua etapa de dezvoltare a sistemului de operere propriu, Tizen. Si de aceasta data ne incadram in aceleasi premise. Mai exact, un oficial Samsung a declarat ca se doreste extinderea bazei de produse care folosesc TizenOS.

Si de aici o intreaga furtuna. Multi au interpretat ca urmeaza o desprindere de ecosistemul Google Android, si o incercare de obtinere a unui grad de autonomie si independenta similar celui de la Apple. Dar tocmai android-ul a facut telefoanele Samsung ce sunt ele azi. Si este mult prea mare ca sa fie ignorat.

Este drept ca Samsung a avut succes in India cu terminale Tizen. Dar a facut-o pe fondul unor modele foarte ieftine, si poate si a indiferentei clientilor. Dar cand ne gandim ca Android se regaseste pe din ce in ce mai multe dispozitive purtabile, iar unul dintre atuurile in vanzarea televizoarelor inteligente este chiar prezenta acestui sistem de operare, ne dam seama ca Samsung ar inota impotriva curentului.

Deci ramane de vazut daca in viitor vom vedea in magazine tot mai multe telefoane, televizoare, tablete, camere si ceasuri cu sistem de operare Tizen, sau oficialii Samsung pur si simplu testeaza opinia publica.

 a lot of bla bla bla...

Link to post
Share on other sites

Rectificare: puține televizoare smart vin cu Android pe ele. Majoritatea au un sistem de operare propriu firmei (de exemplu WebOS de la LG). Doar Philips și Sony (pe generațiile vechi de TV-uri, acum au renunțat la Android pe generațiile noi de SMART TV-uri) se mai găsesc cu Android.

 

P.S: Spre deosebire de Yahoo Messenger, asta da veste nasoală. :)) :ForeverAlone:

                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, GodsOtherHand said:

Multa lume cumpara 'Samsung' nu 'Android' si nu le pasa. 

Multa lume cumpara aparate de rulat aplicatii.E foarte usor sa pateasca ce-a patit si nokia.Iti faci propriul os, nu porteaza lumea aplicatiile pe el.Majoritatea nu fac aplicatii pentru el din diferite motive = mort

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.