nLcS ElemenT Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Salut am si eu o problema. Cand schimb imaginea de pe maintitle nu o largeste pe toata bara ... ori e pe mijloc ori in stanga ori in dreapta dar pe toata bara no face..... Scriptu care e in ipb_style este acesta Spoiler .maintitle { background: #272727 url('http://s23.postimg.org/bsh25akp7/maintitle_right.png') no-repeat bottom right; color: #bcbcbc; text-shadow: rgba(0,0,0,0.25) 0px -1px 0px; padding: 13px; font-size: 12px; font-weight: bold; text-transform: uppercase; text-align: center; overflow: hidden; border-bottom: 1px solid #4C6A92; } Daca ma puteti ajuta ca nu-i mai dau de cap. Tot ce vreau este sa pun o poza si so faca el automat pe toata bara sa o auto dimensioneze el singur so largeasca cat e bara automat. Mutlumesc
+BebeGFX Posted June 17, 2016 Report Posted June 17, 2016 Iti dai seama ca tu folosesti o imagine, nu un cod de culoare. Trebuie sa maresti tu imaginea in photoshop sau orice site ce iti permite sa faci asta. Apropo, vezi ca este aceea imagine pe internet in dimensiuni mai largi care se intinde pe toata bara aia fara a ramane lipsa, o vazusem eu azi dar nu mai dau de ea.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now