MarvelRO Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 (edited) Salut, am nevoie de hook-ul de mai sus dar, este pe pagina mea, si il am dar chestia este ca doresc sa apara doar reputatia pe saptamana, nu generala. Mersi de ajutor! EDIT: Poza este facuta pe pagina mea dar este hook-ul care iti arata general reputation, vreau doar pe saptamana Edited June 29, 2016 by MarvelRO
+Daniel Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Nu cred ca este posibil sa faci sa apara doar reputatia pe saptamana. Decat daca scrii tu niste lini de php sau ce este acel forum/site. Care sa arate REPUTATIA Adaugata de membrii la un interval de 604800 secunde = 1 saptamana.
MarvelRO Posted June 29, 2016 Author Report Posted June 29, 2016 12 hours ago, olle said: Poftim https://webflake.sx/files/file/189-top-reputation/ Deja setezi tu cate linii sa apara 5 , 6 , 10 ! Te rog sa citesti mai bine...
Alexandru C. Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Salut, nu stiu daca exista asa ceva pentru versiunea ipb 3.4.x. Din cate stiu exista doar pentru versiunile ipb incepand de la 4. a lot of bla bla bla...
MarvelRO Posted June 30, 2016 Author Report Posted June 30, 2016 3 hours ago, Alexandru C. said: Salut, nu stiu daca exista asa ceva pentru versiunea ipb 3.4.x. Din cate stiu exista doar pentru versiunile ipb incepand de la 4. Nu conteaza, imi poti da link sau ceva?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now