Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un PC mai vechi... Il folosesc ai mei de obicei. Cand il forteaza (mai multe procese, youtube, facebook, un joc - Age of Empires 1 si Heroes 3  ) se blochează si necesită un restart.
Si cam tot timpul este cu CPU sus.
Sistemul de operare l-am reinstalat, nu de la asta e problema. E ceva hardware.
Cum pot sa imi dau seama de la ce piesa vine problema? Cum pot testa pe fiecare in parte sau ce metoda de diagnostic pot folosi?
https://drive.google.com/folderview?id=0B35ZN_nek037OExiREpUc0N2aFk&usp=drive_web

Las un link cu configuratia si ce am mai facut eu.

Sursa este aline lc-8500btx. Temperaturi inalte nu prea a avut. 

Posted

Pc-ul este destul de vechi din cate vad eu.  Incearca sa testezi HDD-ul prima oara sa vezi daca are probleme. Incearca si o curatare si daca desfaci coolerul de pe procesor sa ii schimbi si pasta termoconductoare.

Programe gasesti pe net cate vrei.. S.M.A.R.T / Disc Checkup / HDD Scan etc.

Totusi ar fi bine sa pui un print si cu temperaturile.

" N-am, pleacă ! "

Posted

Al meu e și mai vechi și merge uns. Ori ai probleme la drivere, ori trebuie reinstalat Windows-ul (ceva ”untouched” sau ”clean”), ori trebuie curățat/schimbată pasta termoconductoare de pe CPU și GPU. Fă un stres test cu AIDA64 Extreme, e gratis 30 de zile, descarcă-l de pe site-ul oficial.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.