Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara,am si eu urmatoarea problema,la pluginul Yoast , in meta description mi se pune toata descrierea,toate caracterele,iar la All in one seo pack,fix cat trebuie ,cum as putea seta limita? Ce modificari ar trebuii sa fac?la yoast e setat %%excerpt%% la description!
Ca sa intelegeti despre ce va vorbesc,priviti pozele!

v2.JPG

v1.JPG

Posted

Meta-ul are lungime maximă fixă, la 155 de caractere. Yoastul îți ia excerpul, așa cum îl ai tu în setări-afișare-rezumat, la cât îl ai tu setat. O idee e să scrii meta-ul sub articol de fiecare dată, ai căsuță specială de SEO care-ți apare după ce atingi un număr de cuvinte. Nu cred că e asta cea mai viabilă soluție, dar poate fi una.

Mai aruncă un ochi și aici https://kb.yoast.com/kb/yoast-wordpress-seo-titles-metas-template-variables/

Posted

Eu am prezentat cum sta treaba cu pluginurile,problema e ca yoast ia toate caracterele din descriere,adica nu are acea limita,iar All in one seo pack,limiteaza textul,cautam o rezolvare pentru problema la Yoast,sa preia doar cat trebuie,156 caractere,nu totul,descrierea sa o setez la fiecare articol in parte..e greu sa iau aprope 1500 posturi la rand..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.