Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, azi am observat ca nu se poate inregistra cam nimeni pe forum la mine, primesc o eroare de la MYSQL si nu imi dau seama cum sa o rezolv..

Imagine eroare: http://imgur.com/RfQtOub

Ce as putea sa fac?..

As putea sa rezolv fara sa dau wipe la baza de date sau fara sa reinstalez IPB?

Edited by Gabita2000

Posted

Poate ai hostu incarcat. si marimea bazei de date impiedica sa mai apara inca un membru.

mai exact, de cand ai problema si ce ai facut nou la Comunitate?

Posted
3 minutes ago, FPK* said:

Poate ai hostu incarcat. si marimea bazei de date impiedica sa mai apara inca un membru.

mai exact, de cand ai problema si ce ai facut nou la Comunitate?

Poi, am dat un wipe la membrii, am sters cam toate topicurile si le-am refacut de la 0

Posted

si de atunci iti apare asta?

10 hours ago, Gabita2000 said:

Poi, am dat un wipe la membrii, am sters cam toate topicurile si le-am refacut de la 0

Posted

Presupun ca folosesti webhost gratuit? si acesta este de la Hostinger... este din cauza  Security Check acel recaptcha daca il dezativezi poti creea cont fara nici o problema...

Succes.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted
6 hours ago, Micul`wji said:

Presupun ca folosesti webhost gratuit? si acesta este de la Hostinger... este din cauza  Security Check acel recaptcha daca il dezativezi poti creea cont fara nici o problema...

Succes.

Folosesc de la Nazuka.net, cum as putea sa dezactivez Security Check?

Posted
2 hours ago, Gabita2000 said:

Folosesc de la Nazuka.net, cum as putea sa dezactivez Security Check?

Se numeste CAPTCHA si setarile le gasesti in: Admin CP --> System --> System Settings --> System --> Security and Privacy --> ReCAPTCHA

Daca nu merge asa incearca asa

Scrie in AdminCP in dreapta sus captcha si primul rezultat gasit e Captcha: type . Acolo pui None

Posted
5 hours ago, SnOpY said:

Se numeste CAPTCHA si setarile le gasesti in: Admin CP --> System --> System Settings --> System --> Security and Privacy --> ReCAPTCHA

Daca nu merge asa incearca asa

Scrie in AdminCP in dreapta sus captcha si primul rezultat gasit e Captcha: type . Acolo pui None

Voi incerca azi, pana acum nu a mers ftp-ul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.