Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mna, nici nie nu imi place php ul.

Daca vrei sa faci ceva cu forumul ala poti incepe prin :

1. schimbi tema

2. Te axezi pe altceva, aceleas categorii le vad pe fiecare forum, la un moment dat este suficient sa dai pana in jos (footer) ca sa ii stii tot continutul, sa iti faci o opinie despre forum si sa iti dai seama daca chiar iti este de ajutor sau nu. Dar cine sunt eu sa spun ca e un forum ca altele 100000 si asa mai departe, poate tu vei face ce alti nu au facut pana acum, asa ca bafta  !;) 

Posted (edited)

Sincer, nu am mai vazut forumuri de astfel gen. Deci.. Categoriile, nu au fost copiate, pur si simplu mi-au venit pe creier.

Incerc sa scot continut cat mai original, sa nu fac copy+paste. Multumesc

Forumul are 2 zile, si deja peste 50+ vizionari speciale zilnice :D  http://www.trafic.ro/statistici/devhelp.ro?utm_campaign=sigla

Edited by Alexandru Hum.

DEVSupport - www.devsupport.ro

Posted

O simpla parere.. 

1. Imi place ca aspect este simplu si nu ceva incarcat

2. Posteaza cat mai multe resurse de calitate si originale cum este index-ul de gaming si pagina de download . gen resurse

3. Mult succes

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.