Jump to content

Recommended Posts

Posted

deageaba trag.. acolo e pt a aranaja ordinea in care sa apara.. tot nu merge :((

si mai am o problema cu shotbox-ul.. l-am instalat am dat permisiuni tot dar tot nu ma lasa sa scriu :( 

Posted

Ti-o spun sincer ,lasa-te

Acest video iti efectiv mura in gura cu sa faci , si daca nici asa nu poti ( pe langa sutele de topicuri de aici asemanatoare ca al tau) efectiv n-are rost

Posted
  On 8/22/2016 at 6:35 PM, FizZle#Haarp said:

Ti-o spun sincer ,lasa-te

Acest video iti efectiv mura in gura cu sa faci , si daca nici asa nu poti ( pe langa sutele de topicuri de aici asemanatoare ca al tau) efectiv n-are rost

Expand  

nu merge.. mane intelege. eu il am instalat hookul si toate cele. uita-te si pe poze degeaba trag ..

Posted

Poate nu este compatibil cu versiunea ipb-ului tau .

La shoutbox, intra la Manage Groups, dar pe grupul respectiv, dai pe butonul IPB ShoutBox si bifeaza "Can use the ShoutBox" .

Posted
  On 8/22/2016 at 6:43 PM, aNddd said:

Poate nu este compatibil cu versiunea ipb-ului tau .

La shoutbox, intra la Manage Groups, dar pe grupul respectiv, dai pe butonul IPB ShoutBox si bifeaza "Can use the ShoutBox" .

Expand  

degeaba :((

On 8/22/2016 at 6:43 PM, aNddd said:

Poate nu este compatibil cu versiunea ipb-ului tau.

Expand  

este pt ipb 1.1 si nush cum beta si acolo zicea ca este compatibil si cu 3.4.6 si 3.4.7 iar eu folosesc 3.4.6 (http://drogatii.esy.es) intra si vezi (scz pt reclama)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.