Jump to content

Nu pot seta permisiunile unui moderator pe categorii.

Recommended Posts

Posted

Bună ziua , de ceva timp a apărut o eroare , când adaug un moderator pe o anumită categorie se adaugă dar nu merge să stez permisiunile, de la ce ar putea fi ? Și când dau la edit permissions mă dă să selectez ce categorie să modereze ... chestia e că nu pot da permisii să poata da tc pe o anumită categorie etc. Mă poate ajuta cineva vă rog.

Posted

nu am inteles mai nimic.. sa setezi permisii pe forumuri te duci in ACP -> Forums si in dreptul fiecarei categorii ai o casuta o bifezi si apoi te duci jos de tot si pui numele celui care vrei sa ii dai accesele, dai next apoi iar next si pe ultima pagina cand iti da sa selectezi categoriile/subforumurile de accese, selectezi tot ce tine de categoria respectiva cu CTRL+Click, ca si cum ai selecta mai multe fisiere, doar ca selectezi categoriile alea, tine minte, tot ce tine de categoria aia.. si apoi la toate optiunile care le ai mai jos, le dai ON sau selectezi/bifezi pe YES. Iar daca ai facut si nu merge...nu stiu.. ce are.. Nu cred ca Permisions are vre-o treaba ...

Posted (edited)

Stai liniștit nu mă învața cum să dau moderator pe categorie , știu , numai nu merge să editez permisiile nu merge să bag permisiile la moderator pe categorie... poate fi rezolvat acest bug ca să știu ...

Edit: Era un simplu bug de la mine . Îmi cer scuze că v-am pus pe gânduri. 

Edited by BrB

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.