godlike Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Vreau ca cineva sa imi faca logo-uri pentru forum, acestea sa contina text-ul eXtreme Romania sper sa cineva sa imi faca
+strong Posted September 14, 2016 Report Posted September 14, 2016 8 hours ago, godlike said: Vreau ca cineva sa imi faca logo-uri pentru forum, acestea sa contina text-ul eXtreme Romania sper sa cineva sa imi faca Mărime? culoare dorită? — steam
godlike Posted September 14, 2016 Author Report Posted September 14, 2016 2 hours ago, TAZ said: Mărime? culoare dorită? poti face cu rosu si galben, sau poti face cu orice culoare vrei tu
godlike Posted September 14, 2016 Author Report Posted September 14, 2016 (edited) mersi, am sa vad cum arata cel cu negru, dar totusi mai astept si de la mai multa lume daca ai timp si vrei imi mai poti face edit, apropos cand dau sa-l bag la easy logo changer, nu merge dau submit zice ca s-a facut, dar pe forum nu imi apare, am tema Villian, si acolo sus in stanga, imi apare doar "VILLIAN" si acolo vreau sa imi apara logo-ul :D, cum pot face? Edited September 14, 2016 by godlike
Recommended Posts