Jump to content

Recommended Posts

Posted

Xiaomi a prezentat oficial brăţara inteligentă Xiaomi Mi Band 2. Aceasta are o grosime de 10.5 mm, 7 grame greutate, display OLED, conectivitate bluetooth 4.0 şi va fi compatibilă cu smartphone-uri ce rulează cel puţin Android 4.4 KitKat şi iOS 7.

Xiaomi Mi Band 2 dispune de un senzor de puls, accelerometru şi permite verificarea numărului de paşi, a caloriilor arse, a ritmului cardiac, a orei exacte, a sedentarismului sau chiar monitorizarea somnului. Brăţara va avea o curea din silicon în diverse culori, buton fizic lângă display ce va facilita verificarea anumitor informaţii în timpul exerciţiilor fizice, certificare IP67 pentru rezistenţă la apă şi o baterie de 70 mAh ce promite o autonomie de peste 20 zile.

Xiaomi Mi Band 2 va costa în 22 de dolari şi va putea fi achiziţionată din toate magazinele din China.

EX: http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Mi-Band-2-Smart-Bracelet-for-Android-iOS---Black-366206.html

Xiaomi-Mi-Band-2-14.png

P.S.Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie,dar astazi am vrut sa prezint si altceva :)

Sursa: gadget.ro

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.