Ambrose. Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Salut. Aş vrea să ştiu cum pot seta o limită de posturi pentru a trimite un Pm şi un interval de timp de 5, 10 minute între două pm-uri. Am dat un search pe google dar nu am găsit decât un topic aici, în care nu s-a dat un răspuns.
D3M0Nx Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 (edited) Intri la Members> Members Group> Manage Members Group> si da-i pe grupa la care vrei sa faci modificarea> dupa ce ai dat edit la o grupa, da-i pe tabul "Global" si derulezi in jos pana ajungi la asta: Si de aici iti configurezi cum vrei tu. Daca nu reusesti da-mi pm si te ajut eu. Edited October 4, 2016 by D3M0Nx 1
Ambrose. Posted October 5, 2016 Author Report Posted October 5, 2016 21 hours ago, D3M0Nx said: Intri la Members> Members Group> Manage Members Group> si da-i pe grupa la care vrei sa faci modificarea> dupa ce ai dat edit la o grupa, da-i pe tabul "Global" si derulezi in jos pana ajungi la asta: Si de aici iti configurezi cum vrei tu. Daca nu reusesti da-mi pm si te ajut eu. Mersi.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now