skyhub Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Salutare tuturor, Sunt Alex programator de vreo 14 ani si sunt pasionat de forumuri. Am activat sunt un alt username acum cativa ani pe PC Troubleshooting, iar astazi m-am decis sa imi fac un alt cont. In ultimele luni am lucrat la dezvoltarea unei retele sociale de formuri numita SkyHub.me. Platforma este in private beta, si incearca sa revolutioneze forumurile clasice printr-o tehnologie adaptata noilor tendinte web si a rasplatii utilizatorii cu venit. Astfel oricine scrie, comenteaza, discuta, etc.. primeste o mare parte din venitul pe care platforma il face monetizand continutul scris de utilizatori. Sper ca atunci cand va fi lansata oficial multe forumuri vor migra catre SkyHub Deasemenea SkyHub este o platforma astfel oricine isi poate deschide propriul forum despre pasiuni si ce ii framanta. Sper sa activez destul de des ca de odinioara pe PC Troubleshooting...
+heAdgN Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Ai bug la Sign Up Now. http://imgur.com/a/ME8go
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now