Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Imi puteti spune de ce nu pot pune nimic pe un CD? Deocamdata am incercat doar pe un CD. Incerc cu Nero ... Ashampoo ... BurnerXP... Dar degeaba! Imi apar diferite erori! Imi trebuie sa pun ceva si nu mergee! Imi puteti spune ce are?

Posted

Un fisier PPT si cateva melodii.

La Nero : Burn Process Failed x14

La celelalte aplicatii nu mai stiu deoarece le-am dezinstalat.

Pe CD scrie asa: CD-R 700 MB up to 52x CD-R

Daca mai vrei niste detalii imi spui

Asta mi-a dat atunci cand mi-a aparut eroarea

Log.txt

Posted

Nu mă interesează ce scrie pe CD, mă interesează ce CD/DVD Writer ai, unitatea optică în sine. E cumva pe un laptop ceva mai vechi? Dacă da, posibil să ai nevoie de ceva drivere pentru el, dacă folosești un sistem de operare ceva mai nou.

Posted

Despre ce laptop e vorba? Marcă, serie? Ai încercat să dai burn și cu o viteză mai mică de x8? x4 sau x6 dacă te lasă Nero, sau orice soft ai de făcut CD-uri.

Posted

Dacă e destul de vechi, sunt şanse ca unitatea optică de pe el să nu fie capabilă de a scrie discuri, ori e defectă, pur şi simplu. Poți încerca, însă, o unitate optică conectată prin USB. Sunt relativ ieftine, sau dacă ştii pe cineva ce are una de împrumut, poți testa una să vezi dacă poți scrie CD-uri.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.