Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa cum am precizat si in titlu, vand domeniul tunned.ro, intregistrat la hzone, pret : 6-7 euro.

Spoiler

tunned.png

Vedeti in spoilierul de mai sus toate detaliile domeniului. Rog teparii sa nu se oboseasca... 

Y!M: wishucs@yahoo.com
Sau PM. O zi buna.

• Downvote 1
Spoiler

Posted

Vedeti de la cine cumparati, baiatu' asta (cu cont clona) a incercat sa dea teapa : 

Prin asta, " rog teparii sa nu se oboseasca ". Teparule.

Posted

Ok sa spunem ,imi asum vina , dar aici cu ce sa mai dau teapa ? Imi arati dovada ca ai banii si fac ticket sa iti mute domeniul ... iti arat tiketul tot tot ... facem cu intermediar daca vrei ... incerc sa-mi spal ''rusinea''

Spoiler

Posted
1 minute ago, WisHU said:

Ok sa spunem ,imi asum vina , dar aici cu ce sa mai dau teapa ? Imi arati dovada ca ai banii si fac ticket sa iti mute domeniul ... iti arat tiketul tot tot ... facem cu intermediar daca vrei ... incerc sa-mi spal ''rusinea''

Rusinea nu se spala asa usor aici. Ai incercat sa dai teapa, nu esti bine venit. Explica-ne de ce ti-ai facut un nou cont? De ce nu ai facut acest anunt cu contul vechi? Rusinea nu se spala printr-un cont nou. Pe langa asta, repet : AVETI GRIJA DE LA CINE CUMPARATI. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.