+Cjb Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Nokia a anuntat lansarea oficiala a noii sale aplicatii N-Gage si a portalului de jocuri bazate pe aceasta. Folosirea telefoanelor mobile pentru jocuri reprezinta unul dintre domeniile de mare interes pentru producatorii de telefoane mobile si de aplicatii pentru acestea, in special odata cu raspandirea telefoanelor cu ecrane mari, color si cu performante de procesare si cantitati de memorie din ce in ce mai mari. Dupa ce in urma cu cativa ani a incercat sa impuna pe piata telefonul N-Gage, dedicat jocurilor, si a esuat, Nokia a anuntat anul trecut relansarea N-Gage sub forma de platforma software pentru jocuri de telefoane mobile. Acum, Nokia a lansat oficial si noua aplicatie N-Gage pentru o parte din telefoanele sale, precum si portalul N-Gage, de unde utilizatorii vor putea downloada jocurile pentru aceasta platforma. Prin noua aplicatie, utilizatorii pot downloada jocuri de calitate facute special pentru telefoanele mobile, unele dintre ele exclusive pentru N-Gage, pot face review-uri si recomandari de jocuri, sau pot urmari progresul, clasamentele si punctajele obtinute in diferitele jocuri disponibile. Printre primele titluri anuntate pentru nou platforma se numara EA SPORTS FIFA 08, Brain Challenge, Asphalt 3: Street Rules, World Series of Poker Pro Challenge si Hooked On: Creatures of the Deep. Ele vor fi urmate de Tetris, The Sims 2 Pets, Block Breaker Deluxe, Dogz, Snakes Subsonic, Space Impact: Kappa Base si Mile High Pinball. Numarul device-urilor compatibile cu N-Gage este deocamdata limitat la Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N95 si Nokia N95 8GB, urmand a fi extins la N73 si N93. Posesorii acestor telefoane pot downloada noua aplicatie N-Gage de pe site-ul dedicat. sursa:blitztech.ro " N-am, pleacă ! "
+St3aLth-CS Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 am si eu n-gage qd.. saracu cum a ajuns... bateria dabia de il mai tine..iar cauciucul de p margine..a cam disparut ) ma rog pt jocuri e super bun sper sa il extinda si l n73 ca sa-mi pun si mie
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now