jhonny39 Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Hello all , Mi-am achizitionat recent un telefon motorola moto x si din ce am auzit exista posibilitatea ca acesta sa fie blocat de catre proprietar daca doreste, Ce mi s-a parut dubios la el a fost faptul ca avea de vanzare 2 telefoane pe olx si cam la ambele oferea husa si accesorii iar acest telefon zice ca l-a achizitionat din Franta. Eu am primit telefonul impreuna cu manual de utilizare si cutie. Exista posibilitatea de a ma asigura ca acesta nu are posibilitatea de a face asa ceva? Please help me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted December 10, 2016 Report Share Posted December 10, 2016 Nu are cum, atât timp cât tu l-ai resetat din fabrică după ce l-ai cumpărat (l-ai resetat, nu?). Să nu aive contul proprietarului de Gmail pe el și nici o fărâmă de aplicație folosită de el. De asemenea, să nu aive FRP (Factory Reset Protection) activat (vezi prin setări dacă vine cu așa ceva). În rest, ești în regulă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhonny39 Posted December 11, 2016 Author Report Share Posted December 11, 2016 Ok multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts