Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cu ce crezi că te ajută? deșteptu' lu pește. 

Sunt pe forum N subiecte legate de ce vrei tu să editezi. 

L.E:  Crezi că rezolvi ceva dacă folosești -1? eu am folosit cu un motiv. 

Edited by Cristian #
Copil.
  • Upvote 1
Posted

Cu ce te ajuta regulamentul ala ? Pai cu simplu fapt ca te fereste de ban intr-o oare care masuna si ne ajuta pe noi sa ne dam seama de problema ta.

E un forum, fiecare sectiune are reguli, facute cu cap, bineinteles , dar "boboci" care vor doar sa se afle in treaba refuza al citi. Iti voi scoate eu in evidenta o regula : "  - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou "

Daca nu stii cum sa te exprimi corect si concret pentru a cauta ceea ce vrei incearca sa folosesti cuvinte cheie. Pana la tine au mai fost si alti care faceau posturi exprimanduse "liber". Deci nu ai nevoie de inteligenta lu N pentru a cauta ceea ce vrei.

Totusi sa nu spui ca ti-am facut morola si nu ai inteles nimic, poftim si un exemplu, este ceea ce cautai tu : https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=culoare+mesaj+shoutbox

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.