Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna toata lumea ! Vreau sa-mi cumpar un laptop si nu stiu care dintre cele doua sa-l iau. Lenovo Y50-70 (i7 4710HQ,16 GB Ram DDR3,Placa video Nvidia 860m de 4gb ddr5,si hard de 1TB) sau Asus ROG GL752VW (I7 6700HQ,8 GB Ram DDR4,Placa video Nvidia 960m de 4gb ddr5 si hard de 1TB).Laptop-ul am sa-l folosesc mai mult pentru programare,editare foto-video,si rareori pentru jocuri.Inclin mai mult spre Asus,dar vreau sa aud parerea voastra si ce credeti ca ar fi mai bun.Tin sa mentionez ca primul laptop este de 15.6" iar al doilea de 17.3".

Posted

Clar asus ROG GL752VW. In primul rand, ASUS e printre primele branduri la capitolul laptop-uri, iar in al doilea rand... daca ai spus ca-l folosesti la editare foto-video, eu unul spun ca diagonala de 17.3" iti va oferi un avantaj in asta. Unul dintre dezavantaje e ca laptop-ul e mai mult de gaming... nu de programare. Dar poate fi in acelasi timp folosit si in programare, dat fiind ca are i7 6700HQ VI Skylake si suporta pana la 32 GB Ram.. Eu unul iti recomand sa-ti iei si-un SSD pentru o viteza mai buna a laptopului. Sper ca te-am ajutat, succes!

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.