Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , bine v-am gasit . 

Am si eu un forum , am o problema cu gradele , cand se inregisteaza se pune  gradul Validating si nu stiu de ce nu se pune membres .

Puteti s-a ma ajutati ?

Posted

Dute la System -: System Settings -: Security and Privacy -:  Security [Managing Members] -: New registration email validation -: NONE .

De acum membrii care se vor inregistrat vor trece la gradul de membru . In schimb ceilalti inregistrati trebuie sa ii validezi tu . 

Un +1 daca te-am ajutat . Data viitoare sa te uiti si la alte topicuri inainte de a creea unul. Craciun fericit!

• Upvote 1
Spoiler

Posted (edited)
20 minutes ago, WisHU said:

Dute la System -: System Settings -: Security and Privacy -:  Security [Managing Members] -: New registration email validation -: NONE .

De acum membrii care se vor inregistrat vor trece la gradul de membru . In schimb ceilalti inregistrati trebuie sa ii validezi tu . 

Un +1 daca te-am ajutat . Data viitoare sa te uiti si la alte topicuri inainte de a creea unul. Craciun fericit!

multimesc , raman dator :D, am cautat dar n-am gasit alte topicuri . mersi :D

putetii da t/c

Edited by Microsoft

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.