Microsoft Posted December 25, 2016 Report Posted December 25, 2016 Salut , bine v-am gasit . Am si eu un forum , am o problema cu gradele , cand se inregisteaza se pune gradul Validating si nu stiu de ce nu se pune membres . Puteti s-a ma ajutati ?
WisHU Posted December 25, 2016 Report Posted December 25, 2016 Dute la System -: System Settings -: Security and Privacy -: Security [Managing Members] -: New registration email validation -: NONE . De acum membrii care se vor inregistrat vor trece la gradul de membru . In schimb ceilalti inregistrati trebuie sa ii validezi tu . Un +1 daca te-am ajutat . Data viitoare sa te uiti si la alte topicuri inainte de a creea unul. Craciun fericit! 1 Spoiler Kript România
Microsoft Posted December 25, 2016 Author Report Posted December 25, 2016 (edited) 20 minutes ago, WisHU said: Dute la System -: System Settings -: Security and Privacy -: Security [Managing Members] -: New registration email validation -: NONE . De acum membrii care se vor inregistrat vor trece la gradul de membru . In schimb ceilalti inregistrati trebuie sa ii validezi tu . Un +1 daca te-am ajutat . Data viitoare sa te uiti si la alte topicuri inainte de a creea unul. Craciun fericit! multimesc , raman dator :D, am cautat dar n-am gasit alte topicuri . mersi putetii da t/c Edited December 25, 2016 by Microsoft
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now