Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un laptop Acer Aspire E5-573G-38W8, și aș vrea să știu ce frecvență trebuie să aibă ramul pe care îl pot pune la el, și dacă îi pot schimba procesorul. Pentru ram aș vrea să iau o plăcuță de 4 sau 8 GB, și la procesor aș vrea să-l pot schimba un procesor i5. Vă las mai joc un link către locul de unde am luat laptopul. Nu îl folosesc foarte mult pentru gaming ci mai mult în domeniul office/business și în grafică, dar totuși aș vrea o performanță puțin mai mare.

http://altex.ro/laptop-acer-aspire-e5-573g-38w8-intelr-coretm-i3-5005u-2-0ghz-15-6-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-920m-2gb-linux

M-ar ajuta și niște linkuri către memoria ram și procesor ca să știu de unde să le iau. Am un buget destul de restrâns deci aș vrea ceva nu foarte scump care să-mi poate ridica cât de cât performanțele.

Mai jos sunt imagini din CPU-Z cu specificațiile mai detaliate.

Caches.jpg

CPU.jpg

Gaphics Nvidia.jpg

Graphics Intel.jpg

Mainboard.jpg

Memory.jpg

SPD.jpg

Posted

Procesorul nu se poate schimba, e lipit direct de placa de bază. Și viteza memoriei RAM o vezi in Memory - DRAM Frequency. Indică 798 Mhz, deci rulează la 1600 Mhz (valoarea afișată se dublează, de unde și prescurtarea DDR - Double Data Rate).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.