Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

Sunt nou pe aici si imi pare bine sa va cunosc ! Am o problema cu internetul. 

Am un router tplink  150M Wireless N RouterModel No. TL-WR740N/TL-WR741ND ( modelul acesta e ) L am primit moca de la nextgen, are 4 porturi de lan , wifi etc. Prin wi fi merge ok, dar cand joc LoL am dropuri si lag-spike uri si m am gandit sa trec pe cablu ca mna, e mai ok. Mi -am luat un cablu cat 5 daca nu ma insel, de vreo 10 m.( cel mai simplu si ieftin ) cred ca am dat vreo 20 de lei pe el si toate bun si frumoase, l am bagat in primul slot la router, bag in laptop, se face trecerea de pe wi fi pe cablu, apare acolo jos in colt pc acela mic, merge ce merge vreo 5 min, si pe urma pica, pe iconita de pc apare cv galben, si cand dau imi apare NO INTERNet acces. Mda, ma gandesc ca poate a picat de la ei, scot cablul, il bag inapoi, schimb din lan 1 in 2, iarasi merge 5 min, pe urma iarasi pica. Ce pot face ? e de la cablu? e de la router? e de la pc ? 

Deci, pe scurt

Cablul e nou, are 10 m

prin wi fi merge bine, 

vreau sa imi mearga prin cablu cand ma joc lol sa nu imi faca lag

stau in cartier nou, am internet de la nextgen si am priza de net in casa.din priza vine un cablu utp in modem iar modemul da net prin wi fi si are 4 sloturi de cablu utp

netul merge 5 min si pica pe oricare dintre sloturi

va rog ajutor ! 

MULTUMESC!!!!!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.