Jump to content

Recommended Posts

Posted

De curând mi-am cumpărat un calculator, cu următoarele specificații:
 Placă video: AȚI Radeon 3200
 Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.90ghz
 Ram: 4gb Ram DDR2

Vreau să știu ce jocuri funtioneaza pe el, adăugând faptul că pot joca Crysis 1, CoD4 Modern Warfare 1, FarCry 2, Hitman Blood Money.... Nu vreau să luați la mișto acest topic și să spuneți Mario sau alte proștii.

Posted

Placa video e super slabă. Mă întreb cum joci Crysis pe acest PC, având în vedere că acest joc, chiar și pe minim, consumă resurse destul de multe.

Ceva jocuri ce ți le recomand: Need for Speed: Underground 1,2 și Most Wanted; MotoGP URT 3, Second Sight, Halo, toată seria Warhammer 40.000: Dawn of War (dacă îți plac strategiile), WarCraft, GTA 3, Vice City, San Andreas; Max Payne 1, 2; Bioshock 1, Mirrors Edge (pe minim, posibil să-ți meargă), S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Cherobyl, Doom 3, Quake 3 + 4.

Pentru marea majoritate trebuie să înțelegi engleza, să te prindă povestea.

• Upvote 1
Posted

Nu-i problemă de engleză, însă vreau ceva de acțiune, shooter, sau chiar racing dar ceva mai nou, iar în legătură cu Crysis, merge perfect, pe low mă ține în 32 fps..

Posted

Păi ceva să fie jocuri că și Crysis sau Cod Modern Warfare 1, adică cam de aceleași cerințe de sistem..

Eu am descarc CoD MW 2, Terminator Salvation si Just Cause 2, nu stiu daca merge.. dar merita incercate

Posted

Bun, ce-ți recomand eu: BioShock 1, Doom 3, Quake 4, toată seria Half-Life 1 + 2, Portal 1 + 2 (posibil ca 2-ul să nu-ți meargă prea bine), Wolfenstein, Prey, Unreal Tournament 2003 + 2004 + The Awakening.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.