SHINELCO Posted January 13, 2017 Report Posted January 13, 2017 Salut din nou, ma poate ajuta cineva cu un cod pentru un aspect mai frumos la Recent Status Updates.... Preferabil ar fi ca aceasta: Acuma sper ca nu veniti cu Reply de genul: Copiezi de la ei, furi de la Shedy.... Respect munca lor de aia doresc si eu asa ceva si nu imi permit sa platesc sa imi faca o tema. Daca ma puteti ajuta, nu la fix dar sa arate bine Recent Status, postati, critica nu isi are rostul pe acest forum, dupa parerea mea. Aici suntem sa ne ajutam, fiecare cu ce pote si cum stie. Multumesc anticipat.
+Căpșunelu Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 (edited) Vezi si tu astea, e ceva asemanator. Sunt coduri css: Spoiler .ipsContaineds { display: table; table-layout: fixed; width: 100%; } .ipsType_richTexts { color: #8a8282 !important; font-size: 11px; line-height: 1.4; color: #666; background: #222; padding: 10px 10px 10px 20px; margin: 10px 0; border-radius: 3px; position: relative; line-height: 120%; } .ipsType_richTexts:before { content: '\f10d'; font-family: FontAwesome; position: absolute; background: #222; padding: 5px; border-radius: 100%; top: -8px; left: 5px; } Edited February 4, 2017 by gadeas Adaugat spoiler
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now