AlexandruTR Posted January 17, 2017 Report Posted January 17, 2017 (edited) Salut ! Am rezolvat anumite bug-uri , dar la cateva nu pot sa le dau de cap si acestea sunt: - daca apas pe oricare dintre astea nu-mi arata nimic , de parca ar fi doar niste simple texte , insa daca deschid unu oarecare cu click dreapta imi apare domeniu.ro/index.php?/user/1-unuser/?tab=status (tab-ul fiind sectiunea apasata). Precizare: Imi apare ca pagina nu functioneaza, si al doilea bug e .(acesta este rank-ul intr-un topic). Unde pot gasii in template-uri sau undeva pentru a o putea sterge? Edited January 17, 2017 by AlexandruTR
Ruby Posted January 17, 2017 Report Posted January 17, 2017 (edited) Verifica la "Manage Ranks" sa nu fie scris numele rank-ului cu acel cod. Cauta aici Quote AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox Cu functia CTRL+F : Quote update members set title='<b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b>'; sau ceva de genul..nu mai tin bine minte Edited January 17, 2017 by Ruby 1
AlexandruTR Posted January 18, 2017 Author Report Posted January 18, 2017 (edited) Mersi , dar ai idee cum e la partea de profil? Edited January 18, 2017 by AlexandruTR
AlexandruTR Posted January 20, 2017 Author Report Posted January 20, 2017 Am rezolvat. Eroarea era din linia la un fisier.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now