Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1113-theme-darkrage/

Tema aceea este editată din tema de mai sus.

Just now, Alkatraz said:

Este tema celor de pe evils.ro

Exact ce a spus clar că nu vrea să audă / vadă.

Edited by ZEW
  • Upvote 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted
1 hour ago, Cristian Ovidiu said:

O intrebare , aia nu este tema de IPS 4?

Nu, daca are aia cu user-ul sus nu inseamna ca e ipb 4. Daca vrei sa te convingi intra pe forumul lor si vezi ca ruleaza IPB 3.4.9

Posted
9 minutes ago, Alkatraz said:

Nu, daca are aia cu user-ul sus nu inseamna ca e ipb 4.

Nu neaparat, pe ipb 4 se poate face skin ca pe ipb 3. Deci nu asa se face comparatia.

a lot of bla bla bla...

Posted
Just now, Alkatraz said:

Nu, daca are aia cu user-ul sus nu inseamna ca e ipb 4. Daca vrei sa te convingi intra pe forumul lor si vezi ca ruleaza IPB 3.4.9

Am avut o comunitate PLAYGAMERS.RO (s-a inchis) si rula pe platforma IPS 4. Avea tema identica ca aceasta.

CSBZ RO !

Posted (edited)
5 minutes ago, snoop said:

ce darkrage visezi bai,e editata dintr-o versiune de teme kript mai vechi

cine o vrea ma contacteaza

Eu am zis un exemplu care seamănă și care poate fi un edit, poate că mi-am greșit cuvintele mai sus, nu săriți cu gura aiurea

Edited by ZEW

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.