cristianGdouble Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 (edited) Cum observati sunt sus subforumurile o rezolvare? Edited January 31, 2017 by cristianGdouble
Alexandru C. Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 4 minutes ago, Căpșunelu said: Folositi functia search Data viitoare sa fii mai atent. Baiatul are problema pe versiunea 3.x de ipb,iar tu i-ai dat rezolvare pe versiunea 4.x. @cristianGdouble Foloseste-te de acest topic. a lot of bla bla bla...
+COOLPIX Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 6 minutes ago, Căpșunelu said: Folositi functia search Ceea ce ai dat tu este pentru IPB4, omului ii trebuie pentru IPB 3 cristianGdouble lasa link la forum sau scrie in PM
Alexandru C. Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 1 minute ago, HTML/CSS said: cristianGdouble lasa link la forum sau scrie in PM Nu mai cere link de la forum,am mai spus-o o data,daca ajuta la rezolvarea problemei,reclama in acest caz,este permisa. a lot of bla bla bla...
cristianGdouble Posted January 31, 2017 Author Report Posted January 31, 2017 (edited) la mine e faza ca dupa ce am instalat forum icons imi apare asta deci ce trb sa fac Edited January 31, 2017 by cristianGdouble
Alexandru C. Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 7 minutes ago, cristianGdouble said: la mine e faza ca dupa ce am instalat forum icons imi apare asta deci ce trb sa fac Posibil ca acea aplicatie/hook a modificat fisierele globale. Deci urmareste tutorialul pe care ti l-am dat mai sus si daca faci exact cum e acolo,sunt convins ca vrei rezolva. a lot of bla bla bla...
cristianGdouble Posted January 31, 2017 Author Report Posted January 31, 2017 o sa incerc si las mesaj daca sa rezolvat
+Căpșunelu Posted January 31, 2017 Report Posted January 31, 2017 18 minutes ago, Alexandru C. said: Data viitoare sa fii mai atent. Baiatul are problema pe versiunea 3.x de ipb,iar tu i-ai dat rezolvare pe versiunea 4.x. @cristianGdouble Foloseste-te de acest topic. Scuze nici nu observasem, greseala mea
cristianGdouble Posted January 31, 2017 Author Report Posted January 31, 2017 (edited) http://imgur.com/a/0GmzX nu pot incarca poza e mai mare decat e maxim uite cum a aparut dupa ce am facut ce ai zis acolo scz am rezolvat thx tutorial bun!! Edited January 31, 2017 by cristianGdouble
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now