Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa imi fac un post de radio, ceva ca si plug.dj adica ca cine vrea/este inregistrat sa puna link la o melodie de la youtube si acea mellodie sa se difuzeze live pe postul meu de radio.Daca vin 2-3-4-5 membrii si posteaza mai multe linkuri se sa creeze automat un waitlist, cand se termina o anumita melodie de redat sa vina urmatoarea samd! Va rog am nevoie de ajutor! Multumesc anticipat!

Posted

iti trebuie un sistem complex .. ai nevoie de cunostinte PHP si SQL, nu cred ca iti va da nimeni pe gratis

Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.

Posted
14 hours ago, Alex6ndru said:

Poți face un sistem de dedicații dacă vrei radio.

Sau îți poți face o listă cu toate melodiile pe care le ai disponibile iar persoana respectivă să selecteze o melodie din toate celelalte.

Ai nevoie de un contact form pentru asta. 

/edit

Am uitat să menționez că nu e automat și că tu trebuie să pui melodiile.

Da ddar eu vrei sa se puna automat daca stii ce cezi! gen vine un ascultator pune link yt intrro caseta si acea muzica se dadauga la playlist! si mai vine unu pune si el un link si si acea muzica este in asteptare la playlist sa fie radata! uitate terog la plgu,dj sa vezi cum e!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.