+Micul`wji Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 (edited) Bună tuturor de curând am achiziționat un xbox 360 și am întâmpinat câteva probleme cu conectarea sa la un TV / monitor deoarece nu am avut cablurile necesare ( nu am putut afla de ce capacitate este ) persoane de la care am cumpărat-o nu știe de ce capacitate este. ( nu se pricepe in domeniu ) Eu revin cu următoarea întrebare ii pot atașat eu un hard disk normal sau extern de ( 200/500)GB sau și mai mare sau trebuie neapărat un hard disk pt xbox (cel puțin asa am citit pe net ). As mai vrea sa știu dacă nu este valabila prima varianta pot adăuga 1-2 stick-uri de 16/32 GB sau chiar mai mare și sa pot instala jocuri pe ele? Și sa ma joc ? Consola nu este modata. Sau îmi poate spune cineva de de capacitate este deoarece am primit la ea 4 jocuri ( gta v , forța motorsport 4 , drive San Francisco, max Payne 3) Deja instalate pe consola și presupun ca acestea ocupa ceva memorie deoarece am înțeles ca sunt și console de 4gb . ( eu nu am habar de nimic deoarece sunt nou în acest domeniu ) Edited February 8, 2017 by Micul`wji - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
+Lucian50 Posted February 8, 2017 Report Posted February 8, 2017 Da, îi poți atașa și un hard disk normal, și/sau unul extern, acuma depinde de bugetul de care dispui și ce preferințe ai.. Cât despre consolă, nu îți pot spune ce capacitate de stocare are, dar cel puțin te pot asigura că nu are doar 4GB, dat fiind că ai 4 jocuri preinstalate pe consolă. Tutoriale despre atașarea / schimbarea hard disk-ului unui xbox 360 poți găsi pe net.. dacă dorești să-l schimbi, sau să-i atașezi unul. Succes!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now