mshboss Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Buna tuturor! Am un laptop Asus x541 si am incercat sa instalez windows 7,dar nu-mi vede mouse.ul la instalare,nici mouse pe usb,nici mouse wireless. Am sunat la reprezentanta si mi-au spus ca laptopul este facut doar pt windows 10. Cum pot instala totusi windows 7? Laptopul are ram ddr4,4gb integrat si mai are un singur slot pt ram liber. Care este avantajul acestei memorii integrate,sau dezavantajul? Daca se strica acest ram integrat,poate functiona cu ramul de pe celalalt slot(in cazul in care montez un ram in slotul respectiv)? Va multumesc frumos!
Artanis Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 BIOSul de pe acel laptop nu are suport pentru Windows 7, de aceea nu-ti merge nici macar touch padul. Poti instala doar Windows 10. Sunt foarte putine sanse ca memoria RAM integrata sa se strice (sau orice tip de RAM). Ai putea adauga inca o placuta, daca ai slot liber, pentru o performanta ceva mai sporita. Nu exista avantaje sau dezavantaje, trebuie sa fie ambele acelasi voltaj si aceeasi viteza de functionare.
mshboss Posted February 15, 2017 Author Report Posted February 15, 2017 Multumesc tare mult pt raspuns! Dar daca totusi,sa zicem,se strica ramul integrat,poate functiona laptopul cu o memorie in slotul liber?
Artanis Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Dacă pică RAMul integrat, va funcţiona pe cel adăugat pe slotul liber.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now