Jump to content

Recommended Posts

Posted

Propunere: Cumpara domeniu. Cred ca asta o sa fie primul lucru pe care o sa il auzi de la toti, pentru inceput.

Numele comunitatii e oarecum ok, logo-ul in schimb e hidos, se vede ca este facut cu cooltext. Puneti un background in header, se vede urat pe gri.
Efectul de la logo, meniul cat si meniul utilizatorului arata foarte bine. Daca nu ma insel aceasta este tema darkrage.
Imaginea de la chat nu va apare.
Anunturile puse deasupra chat-ului au un alt background, ceea ce inseamna copy+paste din alta parte.
Degeaba tineti aceste iconite aici daca ele redirectioneaza doar spre site. De exemplu la facebook, in loc sa redirectioneze spre pagina de facebook a forumului ma baga direct pe facebook. La fel si la restul iconitelor:
tMlIY5V.png
La Autentificare nu inteleg de ce ati pus radio, este ceva tipic pentru forumurile gratuite. La fel si banner-ul acela baban cu textul Inregistreaza-te.
Nu inteleg de ce aveti Popular tags in sidebar daca aeste un patrat gol, fara nimic in el.
Ideea de la iconitele forumurilor este buna, imi place.
Incercati sa puneti un favicon ceva mai pentru comunitate.
Partea de jos imi place insa nu vad rostul tonei de teme pe care le aveti la Change Theme. Lasati una si buna!
Chestia cu sclipici la legenda este deja expirata, arata urat si inreguneaza forumul, nu ii aduce deloc avantaje.
Butonul de Like arata oarecum ok.
In  schimb aveti urmatoarele bug-uri la topicuri:
YQf6K8U.png
Incercati sa adaugat si un default avatar frumos.
Categoriile si sectiunile nu prea imi plac  cum sunt aranjate, se mai poate lucra la ele.
Imi  place efectul pus pe avatar cand duci cursorul pe el.
Portalul arata destul de binisor, imi place.

Posted
28 minutes ago, HazZaRD said:

Propunere: Cumpara domeniu. Cred ca asta o sa fie primul lucru pe care o sa il auzi de la toti, pentru inceput.

Numele comunitatii e oarecum ok, logo-ul in schimb e hidos, se vede ca este facut cu cooltext. Puneti un background in header, se vede urat pe gri.
Efectul de la logo, meniul cat si meniul utilizatorului arata foarte bine. Daca nu ma insel aceasta este tema darkrage.
Imaginea de la chat nu va apare.
Anunturile puse deasupra chat-ului au un alt background, ceea ce inseamna copy+paste din alta parte.
Degeaba tineti aceste iconite aici daca ele redirectioneaza doar spre site. De exemplu la facebook, in loc sa redirectioneze spre pagina de facebook a forumului ma baga direct pe facebook. La fel si la restul iconitelor:
tMlIY5V.png
La Autentificare nu inteleg de ce ati pus radio, este ceva tipic pentru forumurile gratuite. La fel si banner-ul acela baban cu textul Inregistreaza-te.
Nu inteleg de ce aveti Popular tags in sidebar daca aeste un patrat gol, fara nimic in el.
Ideea de la iconitele forumurilor este buna, imi place.
Incercati sa puneti un favicon ceva mai pentru comunitate.
Partea de jos imi place insa nu vad rostul tonei de teme pe care le aveti la Change Theme. Lasati una si buna!
Chestia cu sclipici la legenda este deja expirata, arata urat si inreguneaza forumul, nu ii aduce deloc avantaje.
Butonul de Like arata oarecum ok.
In  schimb aveti urmatoarele bug-uri la topicuri:
YQf6K8U.png
Incercati sa adaugat si un default avatar frumos.
Categoriile si sectiunile nu prea imi plac  cum sunt aranjate, se mai poate lucra la ele.
Imi  place efectul pus pe avatar cand duci cursorul pe el.
Portalul arata destul de binisor, imi place.

Mersi.

O să iau în cont lucrurile spuse.Domeniul o să-l iau cit mai curind dar am cumpărat un domeniu si colegul mă amăgit si o să-mi iau singur un domeniu.

Și faza cu facebook si celalte eu în prezent fac conturi pentru aceste pagini.

Posted

Iti recomand sa nu te starui asa de tare, pentru ca domenul este free,  si nui nimic folos din aceasta. Mai bine cumpara un domeniu.

Tema este populara pe mai multe comunitati.

Posted
48 minutes ago, HTML/CSS said:

Iti recomand sa nu te starui asa de tare, pentru ca domenul este free,  si nui nimic folos din aceasta. Mai bine cumpara un domeniu.

Tema este populara pe mai multe comunitati.

Eu v-am spus doar că trebuie să-mi iau domeniu

.

Posted

Nu prea avem ce să comentăm. Vrei să ne dăm părerea făcută de Portocală pentru PLAY-ARENA? Tema-i belea (tema originală), numai ca tu ai făcut-o mai urâtă. Iți pierzi timpul pe „forumul” tău, in sens că nu o să intre nimeni atât timp cât este domeniu free și hostul la fel. Ori cumperi tot ce-ți trebuie ori nu mai faci nimic. Forumurile ca ale tale, azi deschis, maine-nchid. 

• Efectul de la logo copiat, deja l-am mai văzut prin alte teme, comunități.
  • Forumul cu „inregistrează-te” este o tâmpenie. Există deja butonul de „register”, cam așa se găsește pe comunitățile neserioase.
  • In sidebar, la „quick login”, lol, copiat din altă temă. Oricum, rezolvă bug-ul.

Oricum, it's not a good start. Keep work ! Bagă ceva bani. // Nu o lua ca atac la persoană, pur și simplu asta-i realitatea.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.