Erik.<3 Posted February 24, 2017 Report Posted February 24, 2017 Salut ! Am si eu o problema cu pc-ul meu ( nush daca am nimerit categoria, sunt disperat ). Am Windows 8.1 . In toate jocurile, dupa 2-3-5 minute mi-se inchide pc-ul mai mereu. Pana acum in Cs go imi dadea blue screen cu whea_uncorecctable_error. Am citit pe net si am rezolvat,cred. In GTA V mi-se inchide pc-ul cand ajung la faza cu jaf-ul din seif la prima misiune, cand trebuie sa omor politistul care m-a luat ostatic, fix cand am apasat pe tragaci si a murit. Mi-sa inchis pc-ul. In PES 2017 mi-sa mai inchis odata. Am windows 8.1 piratat si activat... Din cate am citit, Windows 8.1 este o versiune prost optimizata etc. Specificatiile mele sunt : Amd Phentom II X4 B90 3.3Ghz Gtx 460 768mb 8Gb ram 553 mhz Sursa 600w 2 harduri : 80 gb windows-ul / 500 gb jocuri,etc. Am pus o poza cu temperaturile componentelor. Aux e un sensor fals din cate am auzit... Eu zic ca componentele n-au nici o vina in situatia mea. Va rog sa ma ajutati !
Artanis Posted February 25, 2017 Report Posted February 25, 2017 Poti incerca si cu alta versiune de Windows sa vezi cum se manifesta problema. Se inchide brusc, doar cand te joci, sau chiar si cand faci lucru office, surf pe net, chestii minore de genul? Posibile cauze: - sursa sau placa de baza e pe duca - un conector lipsa/nemontat unde trebuie la placa de baza - sursa nu e suficient de puternica cand e solicitata in jocuri - pasta termala nechimbata pe procesor si placa video de foarte mult timp/ componentele necuratate de praf - placa de baza poate atinge carcasa cu spatele si face un scurt/soc - driverul placii video incorect instalat/ nu e ceea ce trebuie (descarcat de oriunde altundeva decat de pe siteul celor de la nVidia)
+VladOcs Posted February 25, 2017 Report Posted February 25, 2017 Pune-l la un benchmark si stai langa el sa vezi temperaturile. Daca sunt temperaturile ok atunci cand redeschizi calculatorul benchmarkul o sa aiba un txt cu datele despre componente inainte sa dea crash
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now